'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '
Selecteer een pagina

Hatha Yoga

Anita Tamming verzorgt o.a. Hatha yoga. Kijk op het lesrooster voor de lessen.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

Susanne van der Werf

Susanne van der Werf

Mijn naam is Susanne van der Werf. Ik geef yoga nidra en meditatie aan volwassenen en mindfulness trainingen aan kinderen. Het leren kennen van, en werken met, je eigen mind is naar mijn idee het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven. Voor mijzelf begon deze reis in 2010 met een mindfulness training. Dit was een zeer krachtige ervaring en opende mijn ogen. Sindsdien ben ik verder op ontdekking gegaan met o.a. yoga, reiki, meditatie, het boeddhisme, vipassana en diverse opleidingen en trainingen in deze richtingen. Deze ervaringen hebben mijn leven en hoe ik tegen dingen aankijk ingrijpend veranderd. De afgelopen jaren heb ik mij volledig gericht op het Tibetaans Boeddhisme en heb ik een aantal jaar boeddhistisch onderwijs gegeven op basisscholen.

In mijn lessen staat thuis komen bij jezelf centraal. Ik probeer je uit te nodigen om daarbij met een milde en een liefdevolle houding te kijken naar wat er in je binnenwereld afspeelt. Ik vind het belangrijk dat er een kalme, veilige en positieve sfeer heerst tijdens de les. Ik geniet enorm van het samen verstillen en tot rust komen, wat ik veel zie en voel gebeuren tijdens mijn lessen.

Verder ben ik nog steeds werkzaam in het basisonderwijs. Ik woon in Haarlem samen met mijn partner en kinderen. In de weekenden ga ik regelmatig naar het strand en de duinen. Naast het opzoeken van de stilte in de natuur houd ik ook erg van samenzijn met vrienden en dansen op lekkere muziek.

Lessen

Yoga Nidra en invaldocente meditatie