'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '
Selecteer een pagina

Ben je geïnteresseerd in yoga?

 Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

 

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

Wandeling in Aanwezigheid

Stil en langzaam lopen in de natuur

Stil en langzaam genieten van de schoonheid van de natuur is een mooie manier van zelfreflectie en het vinden van innerlijk rust. Deze stille wandeling combineren we met meditaties, ademhalingsoefeningen, authenticiteits-cirkels, mindfulness en lichaamsverbinding. De Wandeling in Aanwezigheid mag je je helemaal eigen maken – je bepaalt zelf met welke intentie je loopt. De natuur kan een spiegel zijn, een inspiratiebron, en een leermeester(es). De oefeningen rondom de wandeling zijn bedoeld ter ondersteuning en inspiratie op je pad.

We beginnen binnen met een kennismaking en een paar meditatieve oefeningen. Daarna gaan we naar buiten en lopen we een tijd in stilte – ieder voor zich.. Halverwege de wandeling komen we samen voor een optioneel delen in de cirkel (je mag dus ook in stilte blijven) en enkele oefeningen. Daarna vervolgen we de wandeling wederom in stilte. Naderhand sluiten we binnen af met een moment van reflectie en meditatie.

All Level Duur: 3 uur

Over Merel

Ik geef yogalessen en heb een voorliefde voor de natuur. In mijn sessies combineer ik verschillende tradities waaronder: Geëngageerd Boeddhisme, Advaita, Bhakti, Sjamanisme en Geweldloze Communicatie. Kijk voor meer info over mijzelf en de Wandeling in Aanwezigheid op: www.merelmaria.com.

Praktische informatie Wandeling in Aanwezigheid

Data: 26 mei, 23 juni en 14 juli.

Tijden: van 12.00 uur tot 15.00 uur.

Docent: Merel Meessen.

Kosten: € 25,- per sessie, 3 sessies voor € 65,-.

Locatie: Kleverlaan 9 ‘Huis ter Kleef’, Haarlem.

AANMELDEN

Voor meer informatie kun je ons altijd een email sturen, of bellen naar: 06-11798789.