Workshops

Kom lekker tot jezelf bij een van de workshops.
Schrijf je nu in via het rooster.

Dagelijkse lessen in meerdere stijlen van yoga!    >>

WORKSHOP – De Leider ben je ZELF

Dagretraite De leider ben je ZELF

Een (levens)missie definiëren helpt je richting te geven aan het leven en het maken van keuzes wordt eenvoudiger. Maar hoe kom je erachter wat je levensmissie is? Of het nu een grote of een kleine missie is, iedereen heeft er een. Wanneer je je missie kent, ervaar je meer contact met jezelf en krijg je zicht op wie je van oorsprong bent, wat je belangrijk vindt en wat betekenisvol voor je is. Hiermee komt er ruimte voor innerlijke vrijheid en vrede.

Anita schreef het boek ‘de leider ben je zelf’. Een boek dat de leider in jou wakker maakt en steeds verder ontwikkelt. Voor iedereen die niet alleen zijn hoofd, maar ook het lichaam, hart en emoties wil inzetten om een rijker en completer leven te leiden”. Tijdens deze retraite zul je gaan ervaren hoe jij je wensen uit kunt laten komen.

Er wordt aandacht besteed aan de oefeningen uit het boek om zo de effecten hiervan ervaren. 

Leidinggeven doe je overal; thuis, op je werk, vereniging. Met duidelijke voorbeelden en oefeningen geeft Anita op een persoonlijke en inspirerende wijze de lezer inzicht in het ontwikkelen van je persoonlijk leiderschap door middel van het Multi Dimensionaal Systeem. 

Meer over Anita Tamming
Anita ontwikkelde vanuit studies, reizen en haar eigen praktijk als coach, trainer en Mindfulness yogadocente het Multi Dimensionaal Systeem. Dit is een integraal systeem van de fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveaus van Zijn die elkaar continu beïnvloeden.

Dagretraite - De Leider ben je ZELF

 

Praktische informatie

Datum: vrijdag 27 maart.

Tijd: 10.30 tot 17.00 uur

Docent: Anita Tamming

Kosten: € 95,- inclusief het boek ‘De leider ben je zelf’.

Dagretraite - De Leider ben je ZELF

Locatie: Kleverlaan 9 ‘Huis ter Kleef’, Haarlem

AANMELDEN

Voor meer informatie kun je ons altijd een email sturen, of bellen naar: 06-11798789.