'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Workshops

Kom lekker tot jezelf bij een van de workshops.
Schrijf je nu in via het rooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

WORKSHOP – De Leider ben je ZELF

Lente thema: De juiste aandacht voor groei.

Veel mensen vinden thuis eenvoudigweg geen rust en gaan door op de automatische (overlevings)piloot. Anderen worden in de stilte juist geconfronteerd met gevoelens, gedachten of emoties en blijven daarom liever niet te lang in de “ruststand”. Het gevolg is dat we een en al activiteit zijn, we staan continu aan, tot we op een gegeven moment noodgedwongen stilvallen – uit balans, depressief of opgebrand.

Een dag ‘me-time’ met aandacht voor persoonlijke groei. Wat is nu echt belangrijk voor jou? Waar geloof je in? Hoe blijf je trouw aan de dingen die je het liefst wilt doen? Dit zijn vragen die we gaan onderzoeken tijdens deze dagretraite.

We zitten in de lente. Een seizoen waarin het ‘gezaaide’ voornemen langzaam zichtbaar wordt. Tijdens deze dag gaan we op zoek naar jouw groeikracht. Naar het persoonlijk potentieel wat in jou zit. En hoe je dit nog beter kan integreren in je dagelijkse leven.

We doen dit op verschillende manieren; coaching, thema opstellingen, visualisatie en meditatie, stiltewandeling en energetische werk.

Meer over Anita Tamming
Anita ontwikkelde vanuit studies, reizen en haar eigen praktijk als coach, trainer en Mindfulness yogadocente het Multi Dimensionaal Systeem. Dit is een integraal systeem van de fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveaus van Zijn die elkaar continu beïnvloeden.

 

 

 

Praktische informatie

Datum: vrijdag 1 juli 2022.

Tijd: 11.00 tot 17.30 uur.

Docent: Anita Tamming.

Kosten deelname: € 95,- (incl. BTW voor particulier en excl. BTW voor zakelijke deelname met factuur op bedrijfsnaam), inclusief het boek ‘De Leider ben je ZELF.

Locatie: Kleverlaan 9 ‘Huis ter Kleef’, Haarlem

AANMELDEN

Voor meer informatie kun je ons altijd een email sturen, of bellen naar: 06-11798789.