Yogalessen

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Dagelijkse lessen in meerdere stijlen van yoga!    >>

WORKSHOP KUNDALINI YOGA MET MARIEKE DE LANGE

Op zondag 27 mei geeft Kundalini yogadocente Marieke de Lange een 2uur durende yogaspecial en wordt zij begeleid door muzikanten met live muziek. Een unieke ervaring die je echt niet kunt missen!

Het woord ‘Kundalini’ verwijst naar de energie van het bewustzijn ofwel ons ware creatieve potentieel. Deze energie is in ieder van ons aanwezig en fysiek gezien huist zij opgerold aan de onderkant van onze ruggengraat. Door het beoefenen van Kundalini Yoga technieken maak je deze energie in jezelf wakker en dit merk je aan het snelle veranderen van de manier waarop je jezelf, je leven en de wereld waarneemt. Je gaat letterlijk bewuster leven met een verruimde blik en nieuwe perspectieven. In deze Kundalini Yoga workshop neem je de ruimte om jezelf te observeren, neutraal en zonder oordeel. Zo kun je, niet alleen op de yogamat maar juist in het dagelijks leven je gedrag en gewoonten onder de loep nemen en loslaten wat jou niet langer dient. In het leven leggen we onszelf veel beperkingen op. Bewust, maar vooral onbewust. Kundalini Yoga geeft de tools om deze beperkingen te doorbreken zodat je jouw volle potentieel kunt benutten, fysiek, mentaal en spiritueel.

Karakteristiek in een Kundalini Yoga les zijn de afwisseling van dynamische fysieke oefeningen en meditatie, veel aandacht voor de ademhaling (pranayama) en het gebruik van de stem (mantra). Iedere les heeft een unieke combinatie van asana’s (yogahoudingen), meditatie, mantra, pranayama, bandhas (body locks) en mudra’s (handposities/bewegingen) die tezamen een Kriya genoemd worden. Kriya’s helpen je om energetische, emotionele en fysieke blokkades op te lossen en laten je een diepere verbinding ervaren met jezelf.

De special wordt gegeven door de zeer inspirerende en bijzondere Yogi -van het jaar- Marieke de Lange, oprichtster van Kundalini Yoga Amsterdam en de Kundalini Yoga School. Voor meer informatie kan je kijken op: www.kundaliniyogamsterdam.com of www.kundaliniyogaschool.org.

WORKSHOP KUNDALINI YOGA

Wanneer: Zondag 27 mei.

Tijd: 14:00 – 16:00.

Docent: Marieke de Lange.

Kosten: € 45,-.

Locatie: Kleverlaan 9 ‘Huis ter Kleef’, Haarlem.

AANMELDEN WORKSHOP

Voor meer informatie kun je ons altijd een email sturen, of bellen naar: 023-5444034.