'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '
Selecteer een pagina

Mindfulness

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

WORKSHOP YOGA NIDRA MET ANNEMIEK LATOUR

Tijdens de Yoga Nidra word je bewust van stress en leer je deze los te laten. Tijdens Yoga Nidra verschuiven hersengolven naar een kalmere staat van zijn. Dit zorgt ervoor dat naast ons lichaam ook ons denken gaat ontspannen. Je leert bewust je te ontspannen en je aandacht meer naar binnen te trekken.
Hierdoor leg je de basis voor zelfinzicht en meer zelfzorg, waardoor je makkelijker om kunt gaan met stress. De diepe ontspanningstechnieken van Yoga Nidra zorgen ervoor dat je een betere verdeling van jouw levensenergie (prana) krijgt. En spanning en ontspanning gaat herkennen in je lijf.

Wat is Yoga Nidra?

Het mooie van Yoga Nidra is dat je eigenlijk helemaal niets hoeft te doen. Bij Yoga denk je al snel aan houdingen. Maar bij Yoga Nidra hoef je alleen maar op je rug te liggen met je ogen dicht. Vervolgens luister je naar een Nidra sessie. Tijdens de sessie word je op een systematische manier tot ontspanning gebracht. Je ervaart een diepe ontspanning op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Ontdek de healing space tussen waken en slapen.

Docent: Annemiek Latour
Heeft meer dan 25 jaar ervaring als yoga en meditatie docent en Is de eerste vrouwelijke yogameester (Yogacharya) in Nederland. Tevens is ze oprichtster van Yoga opleiding Nederland waar ze de yoga, meditatie en bijscholingen lessen verzorgt.

Wil je ook ervaren hoe je dieper kunt ontspannen? Wil je leren hoe je mensen goed kunt begeleiden waardoor lichaam en mind meer tot rust komen?

Kom dan meedoen met deze Yoga nidra & meditatie workshop.

 

Yoga Nidra Workshop informatie

Data: zaterdag 10 december.

Tijd: vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur

Docenten: Annemiek Latour.

Kosten: € 69,-.

Locatie: Kleverlaan 9B ‘Huis ter Kleef’, Haarlem.

Voor meer informatie kun je ons altijd een email sturen, of bellen naar: 06-11798789.

AANMELDEN WORKSHOP