Proeflessen

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.
Meer informatie

Dagelijkse lessen in meerdere stijlen van yoga!    >>

Proeflessen

Proeflessen bij Yogacentrum Innerwork zijn beschikbaar om kennis te maken met zowel het centrum als de lessen die in het programma zijn opgenomen:

1 Proefles Yoga of Meditatie

De eerste optie is het volgen van een proefles naar keuze. De proefles kost normaal € 10,- waarvoor je je kunt aanmelden via Inschrijven voor een proefles. In de maand september 2018 is deze proefles helemaal GRATIS en je hebt dan een maand de tijd deze te gebruiken!

3 Proeflessen Yoga en/of Meditatie

Naar onze mening een betere optie dan 1 proefles, zeker wanneer je nog nooit aan yoga hebt gedaan. Hiermee heb je de mogelijkheid 3 verschillende lessen te proberen en zo kennis te maken met de verschillende lessen die in ons programma zijn opgenomen. Via een inschrijving kun je je aanmelden voor de proefserie van 3 lessen. Je ontvangt dan per email een bevestiging met nota die je dan per overschrijving kunt voldoen.

INTRODUCTIECURSUS YOGA

En wil je als starter een gedegen basis opbouwen voordat je effectief de lessen gaat volgen, dan is de introductiecursus misschien wat voor jou.

De Introductiecursus Yoga is een basiscursus ter oriëntatie en kennismaking. Na deze cursus zullen de deelnemers een basiskennis hebben van yoga en meditatie. In overleg met de docent kan de deelnemer een goede keuze maken voor de vorm van yoga die het beste bij hen past en kan zo moeiteloos kunnen doorstromen naar één van de reguliere lessen die worden verzorgd in het centrum.

Lees hier meer over de inhoud van de introductiecursus.

Kosten voor de proeflessen:

1 proefles in september 2018: GRATIS! waarvoor je je kunt aanmelden via Inschrijven voor een proefles.

3 proeflessen: € 25,- waarvoor je je aan kunt melden via Inschrijven voor de proefserie.