'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '
Selecteer een pagina

Lesrooster

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

YOGAFESTIVAL HAARLEM 2017

Yogafestival Haarlem 2017, alweer de vierde editie van dit succesvolle festival! En nu voor de eerste keer in de Haarlemmer Kweektuin, een stadspark dat bekend staat door het duurzame karakter en daardoor bij uitstek de plek voor dit festival!

Wil je je rust meer vinden? Beter voor je lijf zorgen? Of juist meer begrijpen van de filosofie achter yoga? Kom dan naar de vierde editie van Het Yoga Festival Haarlem. Dit jaar op 23 en 24 september in het stadspark De Haarlemmer Kweektuin. Met als thema het vierde chakra, het hartchakra. Die staat voor liefde, openheid en verbinding. Voor samen.

Want samen bouwen we dit platform. Met heel veel verschillende lessen en specials van lokale en nationale yogadocenten, zoals Marieke de Lange, Johan Noorloos en yogi Ram. Van gierend op de mat tot yoga speciaal voor mannen. Van flink zweten tot meditaties. Yoga is er voor iedereen!

Ook voor kinderen. Voor hen hebben we een speciale kindertent. Met kinderlessen en heel veel plezier.

Tussen dit alles door kookt Vuur&Vlam een FeelGood lunch, taarten en andere zaligheden. Er is een ayurvedische snoepkraam, massages en tal van inspirerende lezingen. En je kunt lekker struinen over de Bazaar, waar heel veel moois te vinden is. Of je doet gewoon een tijdje niks, ga je liggen in het gras. Kijken naar de vogels.

Je bent van harte welkom!

Yogafestivall Haarlem op 23 en 24 september 2017 in de Haarlemmer Kweektuin, Kleverlaan 9, 2023 JC, Haarlem.

Alle informatie over dit festival kun je vinden op de website www.yogafestivalhaarlem.nl. Je kunt hier terecht voor bijvoorbeeld achtergrondinformatie en het complete rooster met lessen en workshops.